Kim Kardashian stijltang

Creƫer direct strakke en gladde kapsels met deze stijltang van Kardashian beauty.

1. Extra lange keramische platen om lang of dik haar eenvoudig stijl te maken
2. 30 seconden opwarmtijd
3. Automatische uitschakeling na 1 uur
4. Gemakkelijk instelbare temperatuur met haartype indicatie
5. Ergonomisch handvat voor comfortabele grip en precieze styling
6. Dual voltage voor op reis

Ook krijgt u bij deze Kardashian stijltang 30 ml GRATIS Silk voor extra verzorging van uw haren voor het stylen!!

Kim Kardashian stijltang
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn wij verplicht onze deuren te sluiten tot 28 april. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar voor u. U mag ons altijd bellen op het salonnummer voor vragen of voor een afspraak.   Wilt u uw uitgroei bijkleuren dan kunnen wij u voor u de kleur klaarmaken en deze bij u bezorgen zodat u deze zelf kunt aanbrengen op het haar (incl verfbakje, plastic mantel en indien nodig een kwastje). Of is uw favoriete haar/nagel producten op? Geen zorgen, ook deze producten bezorgen wij gratis bij u thuis.   Bel ons of stuur een e-mail en wij helpen u graag verder.   Wij hopen u na 28 april weer te kunnen ontvangen in onze salon. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates. Hartelijke groet, Team Studio Symfonie