OPI Spa pedicure

Spa pedicure behandeling

Spa pedicure is een cosmetische pediucurebehandeling die uw voeten zachter en gladder maakt. De behandeling zal zorgen voor een verjongend, vernieuwd en verfrissend gevoel.

De Luxe pedicure behandeling bestaat uit het verwijderen van het nagelriem en eelt, scrubben, een voetbad, paraffine en het vijlen en lakken van uw teennagels. Eventueel kunt u dit pakket uitbreiden met OPI Gel Color in plaats van het lakken.

De Mini pedicure behandeling bestaat uit het verwijderen van nagelriem en eelt, scrubben en het vijlen van uw teennagels. Eventueel kunt u dit pakket uitbreiden door uw teennagels te lakken met OPI nagellak of OPI Gel Color. Bij de Spa pedicure worden uitsluitend OPI producten gebruikt, deze zijn samengesteld uit de beste natuurlijk extracten en etherische oliën.

spa pedicure gouda
Dankzij een versoepeling van de maatregelen rondom het coronavirus mogen wij u vanaf 11 mei weer ontvangen in onze salon. Om drukte in de salon te vermijden zouden wij u willen vragen een afspraak te maken voor uw behandeling. U kunt ons te allen tijde telefonisch of per mail bereiken voor een afspraak. Wij helpen u graag. Tot snel in onze salon!