OPI Spa pedicure

Spa pedicure behandeling

Spa pedicure is een cosmetische pediucurebehandeling die uw voeten zachter en gladder maakt. De behandeling zal zorgen voor een verjongend, vernieuwd en verfrissend gevoel.

De Luxe pedicure behandeling bestaat uit het verwijderen van het nagelriem en eelt, scrubben, een voetbad, paraffine en het vijlen en lakken van uw teennagels. Eventueel kunt u dit pakket uitbreiden met OPI Gel Color in plaats van het lakken.

De Mini pedicure behandeling bestaat uit het verwijderen van nagelriem en eelt, scrubben en het vijlen van uw teennagels. Eventueel kunt u dit pakket uitbreiden door uw teennagels te lakken met OPI nagellak of OPI Gel Color. Bij de Spa pedicure worden uitsluitend OPI producten gebruikt, deze zijn samengesteld uit de beste natuurlijk extracten en etherische oliën.

spa pedicure gouda
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn wij verplicht onze deuren te sluiten tot en met 2 maart 2021. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar voor u. U mag ons altijd bellen op het salonnummer voor vragen of voor een afspraak. Wilt u uw uitgroei bijkleuren dan kunnen wij u voor u de kleur klaarmaken en deze bij u bezorgen zodat u deze zelf kunt aanbrengen op het haar (incl verfbakje, plastic mantel en indien nodig een kwastje). Of is uw favoriete haar/nagel producten op? Geen zorgen, ook deze producten bezorgen wij gratis bij u thuis. Bel ons of stuur een e-mail en wij helpen u graag verder. Wij hopen u na 2 maart 2021 weer te mogen ontvangen in onze salon. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.