Nagel verzorging

Verzorging Nagels

Vijlen:
Nagels kunnen tijdens het knippen, splijten, daarom is het beter uw nagels te vijlen.
Dit kunt u het beste doen met OPI Crystal File of de Birlliance vijl, deze geeft de nagels een superhoogglans. Door het zeer fijne oppervlak kunt u de witte kant van deze vijl elke 2 weken gebruiken voor het oppervlak van uw nagels, zodat ze daar dunner van worden.

OPI Crystal File

De Gezonde Basis:
Mocht u eens geen gekleurde nagellak willen dragen, dan raden wij u aan om verzorgende
basislak te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een nagelverharder, base coat en top coat in één gebruiken, de Nail Envy Maintenance.
Bij probleemnagels kunt u ook Chipskip aanbrengen, de nagellak hecht dan beter en het voorkomt ‘bladderen’.

Nail Envy Maintenance

Nagelriemen:
U kunt uw nagelriemen zacht en soepel houden om ze dagelijks te masseren met nagelriemolie, de Avoplex cuticle oil. Zijn uw nagelriemen extreem hard, droog of pijnlijk, dan kunt u beter Avoplex Exfoliating Treatment gebruiken. Deze nagelriemcremé gebruik je drie keer in de week. Het verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat uw nagelriemen er weer snel gezond uitzien.

Avoplex cuticle oil Avoplex Exfoliating Treatment
Spa pedicure behandeling
Mooie voeten en een fijn gevoel. Ee compleet nieuwe behandeling in voetverzorging. Een Spa-pedicure behandeling brengt de verzachtende en herstellende ingrediënten van de zee naar uw voeten. Ontspanning en vernieuwing, ontsnappen aan stress en de zorgen van deze tijd. Tijdens deze behandeling krijgt u een voetbad en word overtollig eelt weggehaald, met scrub word de dode huid verwijderd, u krijgt een voet masker en een voetmassage en de teennagels worden gepolijst en eventueel gelakt.

Paraffine bad behandeling
Een verwenbehandeling voor uw handen met paraffinewax. Deze behandeling heeft een hydraterende werking met een direct zichtbaar resultaat en werkt tot diep in de huid. Nadat de handen met een crème worden ingesmeerd worden de handen een aantal in de bak met verwarmde paraffine gedompeld. Daarna worden uw handen afgedekt met plastic folie en vervolgens met badstof handschoenen. Na een inwerktijd van ca. 15 minuten word de paraffine van de handen verwijderd. Doordat de paraffine de handen volledig afsluit, neemt de doorbloeding in de huid toe, zodat de werkstoffen uit het handverzorgende product goed opgenomen worden. Na een paraffinebehandeling voelen uw handen weer glad en zijdezacht aan.

AXXIUM GEL, SPECIAAL VOOR DE NATUURLIJKE NAGEL
Het nieuwe coolste product voor manicures en pedicures is OPI’s Axxium Soak Off Gel Lacquer System. De gels worden op ongeveer dezelfde manier aangebracht als nagellak en nadien wordt het onder ultraviolet licht gezet. Deze “nagellak” blijft tot 3 weken op natuurlijk nagels zonder dat deze afbrokkelt.

Het aanbrengen verloopt simpel: eerst wordt er een basis aangebracht, en nadien 2 laagjes kleur om dan af te sluiten met een top laag.

Deze Soak Off Gel lacquers zijn verkrijbaar in OPI’s best verkopende kleuren.

Vraag het bij onze schoonheidsspecialiste.

opi gouda