Wimperextensions Semi/Latex

Wimpers

Semi-Permanente Wimperverlenging:

Tijdens deze Semi-Permanente Wimperverlenging worden met veel zorg de extension aan uw wimpers bevestigd. Voordat de behandeling wordt gestart bekijken wij eerst samen welke dikte, lengte of curve het mooiste bij de vorm van uw ogen past. Aan te raden is om ongeveer om de 4-5 weken een compleet verzorgende Semi-Permanente Wimperbehandeling te ondergaan, zodat de extension lang en optimaal blijven zitten.

Wimperextensions:

Tijdens de Wimpersextension behandeling worden er zijde haartjes op uw wimpers geplakt, deze blijven 3 weken zitten. Na deze 3 weken worden de haartjes door de schoonheidsspecialiste verwijderd.

Wimperextensions met latex lijm:

Tijdens deze behandeling worden de extensions aangebracht met speciale lijm, deze zullen ±10 dagen blijven zitten, waarna u ze zelf kunt verwijderen.

Wimpers Prijzen

Wimper Verlenging Semi-Permanent € 132,00
Nabehandeling Semi-Permanent € 47,00
Wimper Extentions met latex lijm € 35,00
Wimper Extentions € 55,00

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn wij verplicht onze deuren te sluiten tot en met 19 januari 2021. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar voor u. U mag ons altijd bellen op het salonnummer voor vragen of voor een afspraak. Wilt u uw uitgroei bijkleuren dan kunnen wij u voor u de kleur klaarmaken en deze bij u bezorgen zodat u deze zelf kunt aanbrengen op het haar (incl verfbakje, plastic mantel en indien nodig een kwastje). Of is uw favoriete haar/nagel producten op? Geen zorgen, ook deze producten bezorgen wij gratis bij u thuis. Bel ons of stuur een e-mail en wij helpen u graag verder. Wij hopen u na 19 januari 2021 weer te mogen ontvangen in onze salon. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates.