Prachtig resultaat met keratine behandeling!

Wil je ook krul en pluis vrij haar? Dan is de Keratin Gold van Jean Paul Myne iets voor jou! Kom langs bij ons in de salon voor meer informatie en een prijsopgave. 

Met Keratin Gold van Jean Paul Myne toveren we jou haar om in een gladde en glanzende coupe.
Hierbij word gebruik gemaakt van een vernieuwde combinatie van aminozuren en stamcellen van zure appels uit Zwitserland. Er zitten absoluut geen chemische stoffen in. Het effect van deze behandeling is: Stijl, pluisloos en perfect handelbaar haar.

 

keratine gouda
keratine behandeling
Dankzij een versoepeling van de maatregelen rondom het coronavirus mogen wij u vanaf 11 mei weer ontvangen in onze salon. Om drukte in de salon te vermijden zouden wij u willen vragen een afspraak te maken voor uw behandeling. U kunt ons te allen tijde telefonisch of per mail bereiken voor een afspraak. Wij helpen u graag. Tot snel in onze salon!